Gött me sol...

Vill bara meddela idag att jag tycker det är sååå skönt att det är ljusare och varmare ute. Jag känner mig som en ny människa och är piggare, skrattar och ler! Hösten har varit tung och lång och jag är så glad att den är över.

Jag är redo för våren nu!


xoxo!

Smelly cat...

Jag kan inte kalla det tvångstankar för det kvalade jag inte riktigt in på när jag googlade just detta. Men jag har en liten grej som jag måste göra och som stör mig lite. Jag kan liksom inte styra över det och det sker ändå hyfsat ofta. När jag går förbi eller närmar mig något som jag vet kommer lukta illa kan jag inte låta bli att dra ett djupt andetag genom näsan! Sjukt va? Det kan vara i soprummet eller speciellt när jag går förbi en sopbil (uäck!) eller när man ska panta burkar och det luktar äcklig gammal öl. Eller när jag tar av mig skorna och jag vet att det kommer lukta tåbira. Ja, ni fattar grejen. Jag har illa-lukts-dille! Där andra håller andan gör inte jag...

För att illustrera dett kommer här en bildserie:


Åh en svettig gympasko, jag tar ett djupt andetag!


Hmm, mjölken är sur men jag måste ju dra ett extra andetag.


Snus luktar ju riktigt äckligt men jag jag tar ändå ett djupt andetag genom näsan så fort ett lock öppnas...

Gillar även självklart saker som luktar gott men detta hör ju till det normala. Min företeelse är ju sjuk! Moahaha!

LUKTLOVE!

Lunch vid datorn idag. Busy busy!

MMS

Lunch vid datorn idag. Busy busy! LOVE


Soffan behöver en makeover!

Kom på mitt i all städning att soffan behöver ett lyft. Vi har vit klädsel som nu efter några tvättar börjar ge upp. Kikade lite på IKEA's hemsida och de här två kändes mest aktuella. De fanns inte i lager så man måste ändå beställa dem eller handla online. Får se om min andra hälft godkänner någon av dem först...
Vad tycker ni? Ni har ju kommit igång och kommentera hyfsat ofta nu så fortsätt gärna!


Watchu think?

LÖÖÖÖVE!

Storstädning pågår och blommorna f

MMS

Storstädning pågår och blommorna får sig en omgång i duschen. Tycker duschning av blommor är underskattat. STÄDLOVE!


Happy anniversary!

Grattis på bröllopsdagen Anna & Jonas!

När min syster skulle gifta sig förra året valde jag att inte hålla ett tal utan jag gjorde en Tabita-film som visades istället. Bjuder på den idag. Det blev ju ganska många interna poänger men det var ju riktat till min syster och hennes Jonas.



LOVE!

(O)nödig information...

Jag är ledsen, men jag vill inte veta att Jarmo i Robinson sket ner sig. Spare me!

Kollar lite fotboll nu istället... heja Sverige!

Claima ert space!

Har precis varit och tränat och insett att det gäller att ta för sig. Det gäller att hävda sin plats i hörnan för fria vikter. Som tjej där utgör man ofta en minoritet. Skit samma! Jag claimar mitt space med min fjuttiga 4-kilos vikter och killarna får bara snällt vika hädan. Ökade för övrigt till 5 kilo idag och tyckte nog att jag fick lite mer respekt, ha ha!

Annars kan man ju göra som den här killen, träna hemma med sin skivstång. Hittade klippet på den här bloggen.


Munk...

Var med om en lustig sak på jobbet idag. En kollega kommer in efter lunchen och säger att hon köpt med sig munkar. Åh, vad trevligt tänkte jag och såg en rund sak med hål i mitten framför mig.
Kommer in på kontoret och där ligger ett paket med de så kallade munkarna.
"Ta en munk nu" säger min andra kollega.
På bordet ligger ett paket med kokosbollar (ni vet sådana med skum i och choklad och kokos utanpå) men jag tänker att jag påpekar inget, de kanske bara sagt fel. När min tredje kollega kallar dem för munkar kan jag ju inte hålla mig utan måste påpeka att det är ju kokosbollar vi äter!
"Nej, munkar" säger mina tre kollegor som alla är från Göteborg. Men vad kallar ni då de där runda bakverken med hål i, undrar jag.
"Du menar flottyrringar eller donuts?".
Eh, nej de heter munkar! Och det här vi mumsar i oss med skum i är kokosbollar!

De skrattade bara åt mig och började göteborgsord-utmana mig...

Det var faktiskt kokosbollar vi åt...

 
kokosboll till vänster, munk till höger...

LOVE!

Vad hände? Det här har inte jag be

MMS

Vad hände? Det här har inte jag beställt! Morr...


Diverse...

Sitter just nu och vräker i mig tacos. Var helt sjukt hungrig även fast jag fick en kokt med bröd förut när vi var och handlade på Ica Maxi! Det var vi och halva Göteborg som tyckte att torsdag 18.00 var en jättebra tidpunkt att storhandla på... Jag fick i princip armbåga mig fram i mejeriet!

Ja ja, annars då? Ja, det har inte hänt så mycket. Vi på skolan har blivit utmanade av de på Gilda Cosmetic att springa Vårruset i maj och vi var ju självklart tvungna att säga ja. Jag som inte springer, hur ska detta gå? Tycker det är otroligt jobbigt att springa (kan det bero på att jag har dålig kondis kanske?) och på gymnasiet upplyste min gympalärare mig om att jag inte sprang speciellt bra. Det där har satt sina spår och sen dess har jag nog inte sprungit onödigt mycket... 
Har hört att man får gå de 5 kilometrarna men jag måste ändå ge mig ut på stan på lördag och köpa nya joggingdojjor.

Ska bli roligt att göra något tillsammans med kollegorna i alla fall och så får man picknick efteråt! Förutsatt att man tar sig i mål alltså...  Ha ha! Och har jag ännu mer tur är Peter Siepen konferencier/uppvärmare. Det har han varit tidigare år vet jag. Jag gillar honom.



Puss o kram mina vänner!

Jungfru Marias dag...

Så var det då idag Marie Bebådelsedag also known as Våffeldagen!

Lite kuriosa: Marie bebådelsedag, Jungfru Marie bebådelsedag eller vårfrudagen, högtid i kyrkoåret 25 mars. Marie bebådelsedag firas till minne av hur Maria fick veta av ängeln att hon skulle föda Jesus (Luk. 1:26-38).

Att dagen hos oss firas med våfflor beror på att namnet vårfrudag förvrängdes och i folkmun till slut kallades för "våffeldagen".

Halleluja, detta måste ju självklart firas! Sagt och gjort. Fem vackra damer samlades för att äta våfflor. Och som vi åt! Det var skitgott och jag tog igen lite eftersom jag aldrig åt någon semla på fettisdagen. Så det så!

Gottgottigottgott...

Tack för en trevlig eftermiddag tjejjor!


Money money money...

I morgon smäller det! Då kommer den. Den efterlängtade lönen. Nu måste jag bara fundera ut vad jag ska spendera den på. Spara sa du? Nej, sorry jag jobbar inte så. Men jag borde... Hur svårt ska det vara att trava iväg till banken efter jobbet och säga "Hej jag vill att ni drar x antal hundralappar från mitt konto varje månad". De ska ju kunna sånt där och jag ska egentligen inte behöva tänka så mycket. Fonder eller ej und so weiter... Ja jag får väl ta tag i det där under april och sen kanske belöna mig själv med en fin tröja eller så. Ha ha!

Cash is king.

Häpåre!

Det handlar om att prioritera...

Prio 1: Röja lägenhet! Gaaaah, detta har blivit en knarkarkvart! Vad hände? Just det, jag bor ju här... Måste ju förtydliga för er som inte känner mig att jag inte är någon knarkare, dock väldigt slarvig och lat.

Prio 2: Laga mat. Äta bör man annars dör man.

Prio 3: Gå till gymmet och svettas lite. Har haft ont i halsen men det verkar vara på väg bort nu.

Peace out!

Bra partyknep! =)

Okej,den här var inte speciellt go

MMS

Okej,den här var inte speciellt god så den behöver ni inte köpa. Smak jordgubb/banan. Så,då vet ni det. Ha en bra tisdag. Jag är skittrött för övrigt... Puss!


Han har fattat grejen...

Den här snubben har förstått det här med hudvård och att ta hand om sig själv. Synd bara att han för övrigt är ett sånt psykfall. Ni som sett filmen förstår... Klippet kommer från American Psycho och skådespelaren heter Christian Bale. Me like!
Killar: Se och lär. Tjejer: Se och njut.

KLICKA HÄR!

Hittade Christian Bale's dubbelgångare i senaste numret av GQ. Han är en Ralp Lauren-modell och där kan man väl säga att han gjort rätt i sitt karriärsval... =)





Okej då, kanske inte enäggstvillingar men lite lika är de väl i alla fall...

LOVE!

UPDATE! Okej, Johan G! jag inser nu att jag stavat fel. Han heter ju Ralph och inte Ralp. Sorry!

Gran torino...

Har precis tittat på filmen Gran Torino med Clint Eastwood i huvudrollen. En fin film och jag var tvungen att fälla några tårar i slutet, som vanligt. Gråter ju så himla lätt när jag tittar på film...
Tur att jag kan besöka Alice's blogg för att snabbt få dra på smilbanden igen!

Söndagsångesten har smugit sig på under dagen här och nu är det bara att börja räkna ner till nästa helg... Veckorna går ju så fort och är ganska roliga trots allt. Men helgen är ju alltid speciell!

SÖNDAGSLOVE!


En himla trevlig kväll!

Igår var vi ett gäng hos Lisa & Olle. Tack för en jätterolig kväll! Det var längesedan vi skrattade så mycket tror jag! Det som förgyllde kvällen var frågespelet "Hur fan visste du det?". Varierande frågor om allt mellan himmel och jord men förvånansvärt väldigt många med temat knark eller porr... Hmmm.



Sen gjorde vi ju underbart goda Strawberry Daiquiris som blev riktigt lyckade. Gillar inte när de smakar för mycket sprit så 4 cl per drink var alldeles lagom.

 
Lovely! Det var bara en kritvit sandstrand och vågskvalp som fattades...

Något annat riktigt roligt vi gjorde under kvällen var att spela Nintendo 64! Lisa hade köpt ett på Blocket och vi blev helt uppslukade av Super Mario Bros och satt och skrek och hade oss. Ha ha! Jag tittade bara på dock men levde mig in lika mycket för det! Har aldrig gillat att själv spela men det är sjukt underhållande att titta på.

 
Lisa regerade! Hon fick styra upp alla andras "game over".

Så tack kära vänner för en barnsligt rolig kväll!
Love you all!




En skön dag!

Tog mig en härlig promenad i det vackra vädret ner till stadens centrum. Vid Kopparmärra mötte jag upp Linda & Markus aka Dansbandskungen. Köpte sallad och sen gick vi och satte oss utmed kanalen. Tycker inte om att sitta så där och dingla med fötterna ner mot vattnet men de andra övertalade mig och jag fick övervinna min rädsla... Det var ganska trevligt till slut! Gillade inte de glupska måsarna dock, men bor man i Göteborg så gör man! Sen kom den bedårande Lisa och gjorde oss och våra dinglande ben sällskap.

 

 
Måsen spanar in min sallad...

När jag kom hem var jag så där trött man bara blir av att ha varit ute i friska luften. Behövde en power nap för att återhämta mig efter denna utmattande dag...

LOVE!

Åhåhå å en flaska me rom!

Nu är rommen inhandlad för ikväll ska det göras Strawberry Daiquiris!



Finns en mängd olika recept men tänkte prova detta:

4 cl rom
2 cl pressad lime
2 cl sockerlag
4-6 jordgubbar frysta
ca 0,5 dl krossad is
Lägg alla ingredienser i en mixer/blender kör några sekunder, Servera i cocktailglas med ett sugrör.

Denna drink är en klassiker när vi går på after work på Excet på sommaren (vi brukar lyckas sörpla i oss en och annan även vintertid...). Tänkte välkomna våren genom att blanda till några godingar ikväll hos Lisa och Olle!

LOVE!


Kladdkaka och sol...

Nu är jag  mätt och belåten. Efter hamburgare, lantchips och Frödinge kladdkaka halvligger jag i soffan med datorn i knät. Lite rött vin har gjort mina ögon grusiga och sängen känns otroligt lockande... Men jag får nog hålla ut lite till! Kan för övrigt varmt rekommendera Frödinge frysta kladdkaka. Över förväntan god med tanke på att den är fryst! Vet att ni på jobbet skrattar åt mig nu... =)

Imorgon ska jag ut och njuta av det fina vädret. hinner ju aldrig ta del av solen när man är inne och jobbar hela dagarna. Ser den lysa på Avenyn, men får aldrig känna den värma mitt ansikte. Satt faktiskt i soffan på jobbet och låtsas-solade häromdagen när solen lyste in på mig precis där jag satt. Det var skönt! I morgon ska den få stråla på mig utan en tjock fönsterglasskiva i vägen...

Hoppas ni också får en skön lördag med härlig vårsol.


 
Over and out for tonight!


Nytränad efter ett pass på Friskis

MMS

Nytränad efter ett pass på Friskis. Bra tryck idag! ;-) nu dusch, göra middag och sen slappa i soffan. Otroligt skönt att det är fredag! Puss puss på er!


Trumvirvel...

Nu har Jonas varit i farten igen... Tack för att du förgyller min annars så tråkiga mail-inbox!


The Young Drummer from Torstah on Vimeo

Jag gillar inte gulan så såhär ser

MMS

Jag gillar inte gulan så såhär ser mina smörgåsar ut när det vankas äggmacka! Vitan rules! :-) who needs gulan anyway??


Yoga litte granna!

Igår bokade jag in oss på en yogakurs på Yoga Centrum här i Göteborg! Jag har varit där en gång tidigare vid ett tillfälle och det var verkligen jätteroligt och jättejobbigt. Sicken träningsvärk man hade efteråt...
Det är något som heter Yiengaryoga vi ska utöva, det säger mig inte så jättemycket men nu har jag ju faktiskt provat på det en gång och vet vad det går ut på. Det var en kraftfull yoga där man håller olika ställningar tills det känns som att man ska ge upp och musklerna gå sönder. Man använde också olika hjälpmedel som klossar (!), filtar och stolar för att få till olika positioner. Skitjobbigt!

Så fyra måndagar framöver från och med den 20 april kommer vi svettas och våndas ståendes i roliga positioner. Ha ha! Vilken syn, undrar vem som är mest osmidig, jag eller Jonis...?

Ser fram emot detta! Man har ju bara hört om alla fördelar med yoga...


Utmanar Jonis att göra så här efter våra fyra gånger på Yoga Centrum, ha ha ha!

Det finns faktiskt en snubbe på gymmet, ålder 50 + nånting som alltid avslutar sitt gympass med att stå på huvudet i stretchhörnan. Reeespect mannen!

LOVE!

Bio!

I morgon har jag bokat upp min sambo för lite bio. Jag har fått bestämma vad vi ska se och då föll valet på Dumpa honom. En chick flick. En tjejfilm alltså. Vad som nu menas med det... Ibland behöver man en dos av sådana filmer, det är säkert! Får återkomma med rapport imorgon om vad jag tyckte.

Nu ska jag läsa lite anatomi för jag har lektion imorgon, sen ska jag göra lite wok och slutligen gå och träna. Måste alltid få nåt i magen innan jag går och tränar annars är jag helt övertygad om att jag ska tuppa av på löpbandet. Mitt blodsocker, ni vet... =)

PUSSISH!


Till mor...

Skickar en liten hälsning till mami. Hoppas tandvärken går över snart.


Mor lilla mor, vem är väl som du...

Puss & Kram från mig och Jonis!

Fint besök!

Idag fick vi besök av förtjusande fröken Ida B Olsson aka Bassan på jobbet. Hon är gravid och når nu inte längre ner att lacka tånaglarna eller fila fötterna så då får man låta någon annan göra det åt en. Förslagsvis en duktig elev på Gilda Skolan! Ida är min gamla elev och hade för dagen lämnat sitt Vara för en dag i Göteborg :)
Ta en kik på hennes hemsida här vetja.

Bassan, det var jätteroligt att se dig!! Hoppas verkligen att allt går bra nu med din lilla knodd.

Höggravid och vacker som en dag, som vanligt!

Alla ni andra, gravida eller ej, är också välkomna att boka in en tid på Gilda Skolan hos våra duktiga elever! Besök www.gilda.se 
Där finner ni även en liten informationsfilm starring little moi!

Pussen och kramen!

Tingeling!

Tingeling tingeling har nynnats mycket, ofta och gärna under denna helg :)
Henrik Dorsin är ett geni och här får ni ett litet klipp.



Tingeling på er gott folk!

Danska, no no...

De som påstår att de förstår danska måste ljuga. Det är ju för fasiken omöjligt att förstå vad de säger! Sitter och tittar på ett program som heter Bullar av stål, ett trevligt matlagnings- och brödbakningsprogram med en redig dansk kvinna i huvudrollen. När jag kollar på danska program brukar jag alltid utmana mig själv och undvika att läsa texten och bara lyssna på vad de säger. Det slutar alltid på samma sätt... Jag blir skitförbannad för att jag verkligen inte förstår något och på dom som påstår att de hur lätt som helst förstår danskarnas grötiga språk.


Den danska bullkvinnan. Fattar inte ett dugg av vad hon säger juh...

Ja ja, det var dagens i-landsproblem.

Over and out!

Lika som bär...

Tvingades titta på tv-serien "Merlin" som går på SVT. Tyckte huvudpersonen var slående lik vår egen Darin. Eller?


Darin?

 
Merlin?

LOOKALIKELOVE!

Bloggdesign...

Har fiffat lite med min design. Inga jättestora förändringar. Så vad tycks?

Fixade Jonas fötter i utbyte mot lite hjälp med bloggen så det kommer förhoppningsvis komma lite mer förändringar... Det är en liten utmaning att sitta och greja med det själv men man lär sig ju allt eftersom.

Hejrå!

Summering av lördag...

Igår åkte vi ut till Torslanda vilket kändes som världens ände men det var väldigt trevligt. På Kulturhuset Vingen hade dansbandskungen med vänner lite show innan melodifestivalen som visades på en gigantisk bioduk. Alla hängde med, Lisa & Olle, KJ & Andreas, jag & Jonti och Linda. Dansbandskungen var ju redan på plats :)


Markus river av en låt i hårdrocksperuk!

Efter melodifestivalen bjöds det upp till dans = bugg! Tyvärr fick (läs vågade) jag inte dansa men Linda och Markus snurrade runt som aldrig förr, ha ha! Ni var så duktiga och fina ;)

Sen blev det taxi hem till Linda där vi satt och lyssnade på musik fram till 04.00... Är lite seg idag kan jag säga! Har inte gjort många knop och så har vi det där söndagsfenomenet, fint väder. Solen skiner och jag har bara varit ute en snabbis för att köpa mat (läs pizza...). Får lite dåligt samvete när jag är inne och det är fint väder. Gjorde ett litet städröj här hemma precis iaf för att må lite bättre...

Hoppas ni också hade en bra lördag och får en skön söndag.

LOVE!


Hemma igen...

Hemma i Gbg igen! Tack för trevliga dagar Anna, Jonas och Alice! Hoppas vi ses snart igen.
Nu är det bara att ladda om för att ge sig ut och kolla när Dansbandskungen showar ikväll. Inte med dansbandet dock utan ikväll blir det schlagertema =)

Ha en skön lördag!


Myspys!

Fredagsmys i Stockholm!

Jonis och jag stod för käket ikväll och det blev gnocchi med tomat- och salsicciasås. Till efterrätt serverades gino och glass! Jag är fortfarande helt sjukt mätt... Alice åt och åt och åt. Inte av vår mat dock, utan av det mamma Anna hade att erbjuda. Lilla Tuttiruttan!


Ser ut som nåt som kommit upp efter en krogkväll men det smakar sååå gott, tro mig! :)



Peace out! Gino is in da house!


Sia's vaniljglass regerar! Ut och köp!

Nu ligger vi trötta och utslagna på hotellrummet. Förstår inte att jag är så trött med tanke på att Anna, Alice och jag somnade förut idag och sov i två timmar. Ha ha, det var mysigt!

LOVE!


Soft dag!

Hotellfrukost, prommis till Karlaplan (man säger så här i Stockholm), tunnelbanan till Ropsten och vidare ut till Lidingö. Där packade vi in Alice i vagnen och gick till Lidingö Centrum. Kikade runt lite och sen tog vi en till prommis runt i de fina kvarteren med gigantiska hus. Moster körde vagnen. Hem och dags för lunch. jag gjorde stuvade mackisar och Anna slängde ihop en kladdkaka. Systrarna Jonsson i ett nötskal (jag heter ju numera Lindbäck och syrran Bergström men en gång i tiden hette vi båda Jonsson)!

Nu hänger vi i soffan, Alice får mat och vi kollar på Sex and the city. Tror vi alla blev lite trötta så nu ska vi nog vila lite efter denna otroligt utmattande dag!

Hä påre!

Mysigt!

Färden till Stockholm gick bra. Vi lämnade snöovädret bakom oss när vi åkte från Göteborg.
Sen fick jag äntligen snusa lite bebishud! Hos Anna och Jonas fick vi god mat och sen myste vi mest med Alice.
Imorrn ska vi busa lite mer förhoppningsvis :)


Åh, vad vi mojjar!




En trött liten fröken!

LOVE!

På väg mot huvudstaden och när vi

MMS

På väg mot huvudstaden och när vi passerade Linköping blev jag uttråkad och kanelbullen åkte fram. Jag har lärt mig att man stannar inte på denna rutt för då kommer alla långtradare man kört om liksom vara förgäves och man får börja jaga dem igen... Så den här gången köpte jag lite färdkost innan vi åkte :-) om två timmar ungefär får jag klappa på Alice! PUSS!


14?

Det här tyckte jag var intressant läsning...
Shit my lord, say no more.

Syrran, vi måste gör allt i vår makt så att Alice inte slutar i solarie-5 lager mascara-platinablont hår-för mörkt puderträsket. Okey?

Peace out!

Spooky!

Jag är själv hemma ikväll så nu har jag ätit lite kvällsmat och krupit upp i soffan. Ska snart gå ner till tvättstugan för att byta maskin. Men jag vet inte om jag vågar! Började precis titta på "Det Okända"... Gillar sådana där spökprogram, har alltid varit lite fascinerad av det. När jag var liten och var hos mormor läste jag alltid hennes Hemmets Journal för där hade Saida en spalt. Folk fick skriva in om sina borttappade saker, frågor om framtiden osv och Saida förklarade för dem vart de skulle leta efter grejerna eller vad som skulle hända.

Nä nu måste jag byta kanal, annars kommer jag aldrig ta mig ner till tvättstugan!

Ja, i alla fall så gillade jag att läsa Saidas spalt och tyckte det var väldigt häftigt att hon kunde hitta folks borttappade klockor, nycklar och vigselringar (det var väldigt ofta som vigselringar försvunnit...). Lite övernaturligt och inte riktigt normalt. Men det var det som var så spännande!

Tråkigt att Saida nu är död, jag hade lätt köpt Hemmets Journal än idag för att läsa hennes spalt
=)


Saida, hon kunde hitta grejer hon!

LOVE!


Snö...

I Stockholm är det ju tydligen snöoväder så det blir vinterkängor och tjockjackan när vi åker dit imorrn. Måste ju vara välklädd när jag ska ut och rejsa i snön med Alice i hennes fina vagn! Här i Göteborg lyser solen idag och det börjar bli lite vår i luften. Skönt! Det är fortfarande kallt dock. Men nästa vecka kommer väl säkert ett snöoväder dra in här också så man ska väl inte säga för mycket...

För övrigt tog jag mig i kragen igår och gick och tränade! Det tyckte jag var duktigt gjort av mig :)

Nä, nu ska jag äta min 7 eleven sallad och koppla av lite på lunchen.

HA EN BRA DAG!

Happy Birthday!

Grattis till moster Mia idag på födelsedagen!

Hoppas allt är bra med er i familjen Lindbäck. Ni blev ju omnämnda i gårdagens inlägg och idag får Mia ett alldeles eget!

Pussar och kramar från mig.


Skickar lite tulpaner så här över bloggen ;)


Dansbandskungen på middag!

Hade ju Linda och Dansbandskungen här på middag förra veckan. Glömde skriva om det. Mycket trevligt! :) Jag lagade lasagne och gästerna åt glatt. Det får vi göra om snart igen! Vi pratade bugg och foxtrot, lika bra att passa på då man har en expert på middag. Linda och jag planerar att vi ska gå på buggkurs, ha ha! Det är ju faktiskt helt sjukt kul att bugga. Speciellt om killen är duktig på det och kan föra...

Min moster och hennes man är superduktiga på att bugga och när min syster gifte sig förra året bjöd Hans upp mig för en liten buggrunda. 
- Nej nej nej (motsatsen till Victorias svar!) sa jag och stretade först emot. Inget hade jag för det, Hans drog ut mig på dansgolvet och började bugga loss. Och satan vad skoj det var! Vi tog två danser i rad och sen var jag helt slut. Han förde och jag följde efter. Hur lätt som helst, men flåset sattes på prov!

Alla ni som kommer hemifrån Värmland har väl vid något tillfälle råkat ut för Yngves dansskola. Där buggade man också loss men man uppskattade det kanske inte så mycket när man blev ihopparad med en halvsvettig 12-årig kille från klassen som knappt visste höger eller vänster och bara ville spexa runt... Och den där Yngve var ju så käck, så käck. Hette han ens Yngve?

Kommer ihåg att Linda och jag gjorde buggrutiner hemma i vardagsrummet som vi körde när vi gick på disco och det var buggtävling. Kommer inte ihåg om vi någonsin kammade hem ett pris men jag tror inte det... Vi hade i alla fall en väldigt avancerad snurr som var vårt "signum" kan man säga! Det var tider det. Tänk om man skulle dra av en bugg på Push en lördagkväll. Det vore grejer det! 

Hittade inget bra buggklipp så det får bli min syster och Jonas dansuppvisning från deras bröllop istället. Det var sååå roligt och otippat!


LOVE!

Titta till höger. Den där Frasse h

MMS

Titta till höger. Den där Frasse han vet hur han gör sin sambo glad en vanlig trist måndagkväll då hon jobbat sent! Love!


Robyn!

Bjuder på lite musik så här på söndagskvällen. Tyckte så himla mycket om Robyns uppträdande på konserten för Nobels fredspris. Den lugna varianten av "Be Mine" är otroligt vacker. Och hon är så duktig live också.


Nu är det snart dags för sängen. Ska bara äta lite Kellogs special K först. Blev otroligt sugen på det förut när vi var och handlade!

SWEET DREAMS!

Jag är hungrig...

Diskussion just nu: Vem ska åka och köpa skräpmaten.
Jonathan tycker att jag ska göra det och jag tycker att han ska göra det.
Undrar hur detta ska sluta. Jag vet... Moahaha!

Sleeping beauty!

Det blev ju inflyttningsfest och utgång igår. Var inte hemma ovanligt sent (03.00) men tydligen kände min kropp att den behövde sömn och jag slog upp mina vackra gröna 13.15 idag! Herregud. Det är ju värre än när jag var fjortis... Då kunde man ju sova länge men aldrig till 13.15! Min kropp behövde det nog som sagt. Fick lite skäll av Johan G! igår för han tyckte jag uppdaterat dåligt på sistone. Kan bara beklaga, har haft mycket att göra så jag har liksom inte hunnit.

Jättetrevlig fest hos Lina B igår. Jag blev festens sminkös och förgyllde 4 tjejers ansikten med makeup. Detta händer tämligen ofta men det är bara roligt!

 

Under kvällen blev min kamera kidnappad och eftersom jag ändå agerade makeupartist var det väl lika bra att någon annan dokumenterade kvällen. Tjejer: ni tog nog ungefär 100 bilder! Här kommer ett litet urval...

   

   

Om ni inte redan kommit på det kan ni klicka på bilderna för större version!
Sammanfattningsvis: Johans glasögon var populära, likaså hårborsten som fick tummen upp.

Till sist en väldigt rolig bild. När vi steg på spårvagnen satt några kids längst bak och rökte vilket vi ju inte kunde låta bli att sätta stopp för. Linda stegade fram till ungdomarna och jag tror att hon i princip drog ciggen ur käften på en av dem och stampade på den! Ha ha! Sen satte hon sig ner hos dem och de pratade om livet hela vägen in till Vasaplatsen. Hon kan tas med kidsen den där lärarinnan!



SEE YA!

High heels...



Dessa fick följa med hem idag. Det enda som finns i butik nu är gladiatorsandaler eller pumps med helt sjukt höga klackar. Ni som känner mig vet att jag är 179 cm lång och redan tillräckligt lång. Detta var ungefär de lägsta klackarna jag lyckades hitta... Trivs med min längd men när man går ut är det inte så roligt att på dansgolvet vara två huvuden längre än alla andra. Man får ju bra utsikt i alla fall...

Får se om jag hur mina fötter mår efter en kväll i dessa!
Nu ska jag äta liet mat, slänga mig i duschen och sen bär det av på inflyttningsfest till Lina Björkman. Däremellan ska x antal värmespolar placeras i mitt hår, resultat kommer antagligen upp här under morgondagen.

PUSS & KRAM!

Blandat...

Mitt hjärta värker av längtan efter lilla Alice! Nästa torsdag bär det av till huvudstaden för att snusa på bebishud. Det värsta är ju bara att det kommer bli ännu värre när man väl varit där och hälsat på... Har redan bokat tågbiljett för en visit i maj!

Annars har vi en grå och mulen lördag här i Göteborg. Har fått lite frukost och funderar på en tur till gymmet innan jag ska till stan. Har inte "hunnit" besöka Friskis på snart två veckor... Har jobbat två helger i rad nu och min kropp skulle verkligen behöva en massage kände jag när jag kravlade mig ur sängen imorse. Maria Mattsson!! Du kan väl ge mig en omgång på måndag?

Vi piggar upp denna gråa dag med ett sommarcollage



LOVE!

Frasse Fräs + Linali = sant!

Igår den 5 mars var det fyra år sedan Jonis raggade upp mig (tror vi kom fram till att det var så i alla fall...) på utestället Respekt här i Göteborg. Jag var nyinflyttad och hade precis börjat på Gilda Skolan. Av en händelse så bestämde KJ och jag att vi skulle gå ut och hamnade på fest hos hennes arbetskamrat. När det var dags att dra ut på stan ville han att vi skulle åka till Respekt på Järntorget. Vi hade aldrig varit där och gick snällt med på detta. Och vilken tur säger jag ju bara! Där fanns han, mannen i mitt liv som stegade fram senare under kvällen (läs natten) och frågade om jag och KJ ville komma och slå oss ned med honom och hans sällskap. Det var så hög musik så jag hörde inte riktigt vad han sa och när han gestikulerade med händerna mot en soffa trodde jag att han undrade om jag kunde hålla hans plats undertiden han skulle gå på toaletten... Ha ha!

Det ena ledde till det andra, jag var ganska rättfram och vi gick armkrok därifrån, ut i marsnatten. Jonis tog mig med på en guidad tur i Haga och pekade ut Skanstorget där jag skulle till tandläkaren någon vecka senare. Sicken gentleman han var och fortfarande är den där Fransson :)

Och på den vägen är det. Jonis och jag har nu varit ett stabilt par i fyra år och igår skulle alltså detta firas. Det blev middag på ett nytt ställe här i Göteborg: Den lille fete krogen. Vi klämde en varsin tournedos och det var helt ok ställe att äta på. Sen gick vi på bio: Män som hatar kvinnor och självklart var boken bättre men filmen absolut sevärd.

 
När man bloggar måste allt dokumenteras, Jonis börjar bli van

Man har ju gått och blivit gammal så att gå på bio 21.00 är ju uteslutet för all framtid. Strax efter 00.30 var vi hemma och jag har varit helt förstörd idag av att gå och lägga mig så sent! Oh my lord, det går utför...
22.00 är lagom för mig!

Ha nu en skön helg! I morgon blir det utgång med mina girls vilket jag ser fram emot!

LOVE!

Och paketen gick till...

Ett paket fick åka till Stockholm och familjen Bergström. Alice blev så glad över den lilla bodyn att hon hjulade! Ser man på vad ett grönt paket kan få små bebisar att åstadkomma! Se tack-inlägget på familjens blogg.


Alice skickar pussar och säger tack moster Lina!

Det andra gröna paketet åkte till Degerfors och mamma Lena. Hon fick en prenumeration på tidningen LEVA och lite annat smått och gott.

Mer gröna paket åt folket! Eller varför inte bara ett handskrivet brev eller vykort...?

Riktigt äckligt med bruna o dassig

MMS

Riktigt äckligt med bruna o dassiga bananer men vad gör man inte när blodsockret börjar dala...


Bröllop!

Igår damp det ner en inbjudan i brevlådan. Det vankas bröllop! 
I maj får vi åka till Kungshamn och närvara på Karin och Christoffers bröllop. Det är Jonathans arbetskamrater. Ska bli så roligt och Jonathan har faktiskt fått en mycket hedrande roll i det hela :)



Det får nog bli en favorit i repris i klänningsväg. Tar samma blåsa som jag hade på syrrans bröllop, den är så läcker! Ha ha!



Peace out!

Två gröna paket kommer läggas på b

MMS

Två gröna paket kommer läggas på brevlådan imorrn! Det vankas överraskning med posten... Hi hi!


Stayin' alive!

När man utför hjärtlungräddning ska man försöka göra 100 bröstkompressioner/minut. Ibland kan det vara svårt att hålla takten och man kanske jobbar för fort eller för sakta.

En amerikanske forskare har nu hittat den optimala låten som hjälper en att hålla takten och det är ironiskt nog Stayin' alive med Bee Gees! Kolla in denna länk ca 8 minuter in i klippet.

Så ska ni nån gång rädda ett liv, nynna då lite på Stayin' alive så kommer det förhoppningsvis gå vägen. Och förresten, man gör 30 kompressioner och två inblås!



RSS 2.0