Upprättelse...

Erika kräver upprättelse efter strumpebyxebilden.

Alla ni singelkillar, här är hon:



0737-010243

Okey...





Vart ska denna kväll sluta....?

LOVE LOVE LOVE!

Dagens Rosétips!

Skruvade precis upp en flaska rosé. Mycket god! Köp!






Idag är det cortegen här i Göteborg, nån parad som chalmeristerna ställer till med. De börjar paraden precis på gatan nedanför vårt hus och göteborgarna går typ man ur huse för att titta på detta spektakel.


Blek, det nya svarta...

Kvällens hårkur
Risgroddsolja och eterisk lavendel- och citronolja.

Får se om det har gjort susen imorrn bitti. Funkar säkert lika bra med vanlig olivolja också.
 
Lite bus har åkt på i fejjan också. Som min kära far brukar säga: lägger man en alvedon på din hud ser det ut som en leverfläck...  Det är riktigt, min hud har inte förmågan att bilda pigment så snabbt. Men som en elev till mig sa: Lina du är så där fint blek. Tackar tackar, alltid nåt!


Har lavendel på allt! Brännsår, myggbett, finnar, torrfläckar, eksem, i aromalampan, you name it! Det är det bästa för hudåkommor, speciellt när man bränt sig i solen eller på sin plattång. Love it! Det måste dock vara äkta eterisk olja av god kvalitet. Kolla in http://crearome.se

God kväll!

Valborgsförberedelser...

Imorrn ska jag och mina tjejer ha valborgsfest här hemma så nu måste jag städa och röja lite. Ska bli sååå kul! Med tjejfest alltså, inte att städa... Har precis kommit hem från stan där jag försökt hitta något att ha på mig imorrn men det var inte det lättaste. Hittar ingenting i klädväg just nu!
Helt sjukt varmt här i Göteborg idag i alla fall. Riktig sommarvärme med ljumma vindar. Lovely! Och samma väder får vi imorrn, då ska vi svalka våra strupar med Strawberry Daiquiris tjejjor! Wiiiii!

Så ut och fira konungens födelsedag imorrn, det är ni värda!

LOVE!

Happy birthday in foreway!

Spring för livet...

Igår gjorde jag slag i saken och köpte ett par joggingskor nu när jag ska springa vårruset. Ungefär så här lät det i affären:

Jag: Hej, jag vill lägga så lite pengar som möjligt på ett par löparskor för jag springer inte egentligen men nu har jag lovat att springa vårruset. De får hellre vara snygga än funktionella för jag vill kunna använda dem i andra sammanhang också.

Försäljaren
: Okej, ha ha, har du varit onykter nu och lovat nåt du egentligen inte skulle gjort?

Jag
: Ja , typ, he he! (Fast så låg det ju inte alls till men jag tänkte jag ger honom den)

Till slut blev det ett par New Balance för 600 kr vilket jag tyckte var helt lagom. Och vem vet, jag kanske börjar springa mer nu när jag i alla fall ändå köpt ett par löpardojjor...
Skatås nån?

Tror det kommer gå skitsnabbt i dem här!



Alldeles utmärkt prissänkning! Passar min smak (och plånbok) när det gäller löparskor...

Möter ni nån på Göteborgs gator som bara svischar förbi, då är det jag. Ni kan kalla mig blixten från och med nu....

Fjärilsfetisch...

Dagens yogapass var mer krävande än sist och vi avancerade framåt. Det roligaste är att man använder små hjälpmedel som träklossar, kuddar, filtar och typ band (ser ut som ett långt tygskärp ungefär). Vi var väldigt avancerade idag med banden då vi gjorde något som kallades för fjärilen... kan inte ens förklara i text tror jag! Ha ha!
En kille som var med för första gången idag sa högt att han tyckte det kändes som en fetischställning när vi gjorde den. Och det gjorde det...


Detta är inte fjärilen men så här kan det se ut när man jobbar med banden.

Nu är det dags för sängen.
Zzzzzzz....

Dagens sjaltips. Från Lindex, 99 p

MMS

Dagens sjaltips. Från Lindex, 99 pengar. Mycket trevlig och piffig om jag får säga det. Nu yoga. See ya!


Min morgonpromenad bjöd på...

...flower power, underbara vårdofter och lite klassiska göteborgsvyer. Fotade bara en dock... Har ni inte besökt Heaven 23, baren i Gothia Towers bör ni göra det nästa gång ni besöker Göteborg!










Lägesrapport...

Hej alla vackra! Idag är jag uppe med tuppen känns det som. Alltid skönt att få ut lite av dagen. Ska ta en morgonpromenad nu och så kan man krypa upp i soffan sen och slöa lite.
Mamma tonår grejen gick jättebra igår. Typiskt att man ska vara så nervös och uppjagad innann när man egentligen vet att det kommer gå bra... Ja ja, det hör väl till! På kvällen åkte vi till Lisa & Olle och så var KJ där också. Vi hamnade i en lång diskussion om serierna Skilda världar och Nya tider. Vilken var vilken egentligen och vem var Anna och vem var Hugo? Sen fanns det ju en svensk serie som hette Vänner också kom vi fram till. Va fanken handlade den om då? Snurrigt värre... Ska nog youtuba det där så jag får rätsida på allt.

Pussen och kramen!


Hair and makeup

Hinner blogga lite frisyr och makeup innan jag drar!

Dagen bjuder på lite glamouriserad hästsvans och diskreta guldiga ögonlock






Nu drar jag!


Hej då solen...

Idag, vårens första riktigt heta dag med sisådär 19 grader celsius ska jag jobba. Gaah! Jag som har det så lyxigt att jag aldrig/väldigt sällan jobbar helger ska ju så klart spendera denna sköna lördag inomhus... Men det ska bli ganska roligt ändå. Jag ska hålla i en mamma-tonår workshop på skolan. Hålla lite föreläsning om huden och makeup och sen ska de få göra lite rengöring, massage och sminka sig. Får se om mammorna och tonåringarna kan hålla sams...
Som tur är har jag en jätteduktig elev som hjälpreda så det här ska nog gå vägen, men man blir ju alltid lite nervös när man ska stå och prata inför nya människor. Hålla den klassiska powerpointpresentationen utan att staka sig och göra bort sig...

Hoppas ni alla får en skön lördag ute i det vackra vädret! Jag är inte alls bitter... Hrmpf!


Det är jag, morsorna och tonåringarna som ska hänga idag!

LÖRDAGSLOVE!

Smutsig dansning...

Klassisk film, klassisk replik. I love it!

 


Ja jag vet vad ni tänker, det finns ju en annan klassiker från denna film. No one puts baby in the corner, så där kom den. Men jag gillar vattenmelonsrepliken bäst!

Shoppat hos Kickans...

Idag kom ju lönen och då måste man genast springa ut på lunchen och försöka göra av med så mycket som möjligt. Det bara bränner i plånboken!!

Tog en sväng på Kicks och köpte följande



plus ett Juicy tub-läppglans som luktade smörkola (glömde det på jobbet). Har inte riktgit bestämt mig om jag gillar det eller ej ännu...

Produkten från Björn Axén är ett styling powder i sprayform som ska matta ned och ge volym. Var lite skeptisk för jag har inte hittat någon sådan riktigt bra produkt. Men va fan, jag provar tänkte jag. Har sprejat lite här hemma precis och den verkar riktigt bra! Som Dust it fast kanske bättre till och med. Luktar supergott också. Har provat en liknande produkt från Lee Stafford tidigare men den luktar död grävling... O¨ch så ger den ingen volym.

Jag tror faktiskt att jag kan rekommendera denna produkt som tjänar som volymgivande torrshampo. Jejj!
Kostade 110 riksdaler men det var nog kampanjpris. Så skynda, fynda!

Sen fick jag lite Dove att smörja in min bleka kropp med. Den är smidig!

LOVE!

Working 8 to 6...

Hej hå hej hå, jobba på jobba på! Har inte tagit mig hem ännu men nu får det vara nog. Väntar på J som ska hämta mig så blir det lite mat.

Vi hörs när jag orkar och har tid!

Det kom ett sms igår...

...och jag hade ett paket att hämta! Visste ju vad det var men det är alltid lika roligt att få gå och hämta ut paket.



Skor!
De där förbaskade gladioatorsandalerna kom ju aldrig in i butik så jag beställde dem på nätet istället.



Riktigt mjuka och sköna och jag är nöjd med mitt köp från the world wide web punkt dinsko punkt se.





Hejrå!

Har du stängt av spisen?

Efter tumult inatt med kraftig röklukt hittade brandmännen (som för övrigt var väldigt trevliga att titta på) till slut branden i en lägenhet i vår trappuppgång. Orsak: kvarglömd spisplatta. Ingen kom till skada som tur var.

Resultatet:




Jag kommer ju aldrig mer glömma stänga av en platta i alla fall...

UPDATE: Linda, det verkar som att bränder och skottlossning flyttat från Hisingen till Johanneberg! Vi får väl se vad Majorna ska bjuda på... :)


Hade precis släckt när vi kände rö

MMS

Hade precis släckt när vi kände röklukt i sovrummet. Kollade med grannarna men ingen visste nåt. Brandkåren kom och efter lång tid upptäckte de att det brann högst upp i en lägenhet. Så nu luktar hela sovrummet rök... God natt!


Shake that booty!

Det här tyckte jag var underhållning. Säger ju att allt handlar om att bjuda på sig själv! 
Att man kunde använda knäckebröd på det här sättet... Uppfinningsrikt!



Guten Nacht!

Yogarapport!

Har faktiskt ingen träningsvärk idag! Halleluja! Känner mig liksom jämnt tränad i hela kroppen efter gårdagens yoga. Inte stel eller någon molande värk men det känns ju att jag har gjort något men på ett skönt sätt. Kommer värken imorgon mån tro? Det brukar ju alltid bli värst andra dagen...

Det gick i alla fall riktigt bra igår för oss båda, jag var ju självklart liiiite smidigare. Ha ha! Men man har liksom inte tid att kolla in någon annan för man är så koncentrerad på sig själv och den övning man gör. Men vi har nog en bit kvar till huvudstående... Hrmm...
Blodcirkulationen kom igång ordentligt och man kände sig varm och skön i kroppen. Jag kan varmt rekommendera. Trodde det skulle bli jobbigare och svettigare, hoppas nästan hon kör lite mer med oss nästa måndag.

Puss och kram!

Köpte precis en majblomma av en li

MMS

Köpte precis en majblomma av en liten tjej på bussen. Årets blomma faller mig helt i smaken: cerise,rosa och grön! Köp en ni med vet ja. Kostade bara ynka 10 pengar! Skamligt billigt. LOVE!


Yoga today!

Idag är det dags för vår första lektion på yogakursen vi anmälde oss till här. Ska bli spännande! Jag går liksom omkring och tror att detta ska bli revolutionernade för mitt liv och att jag ska bli en bättre människa på alla sätt. Vi får väl se... Så himla mycket kanske inte kommer hända efter fyra måndagar med 90 minuters yoga. Kan tänka mig att jag kommer få en djävulusisk träningsvärk mest...

Återkommer med rapport senare.
Over and out!

Fynd!

Var på loppis igår. Lindas klass hade ordnat loppis på sin skolgård för att samla ihop pengar till sin klassresa. Åkte ut till Kungssten för att fika lite med Linda och för att eventuellt göra något fynd. Oh, så jag fyndade! Hittade tre pocketböcker jag ville ha och tänkte att de kanske skulle ha en tjuga per bok i alla fall. Nej då, tre kronor blev det. 1 krona styck kostade de! Skrattretande billigt. Gav kidsen en tia och en tjej tittade storögt på mig när jag sa att jag inte ville ha någon växel tillbaka.

Att det sen var två gamla snåltanter där som stod och dividerade om varenda krona de skulle betala när de köpte fika var bara för mycket. Jag hade god lust att skälla ut dem och säga "ge ungarna en tjuga för h-vete och var tysta!" Usch!


Hembakat i vårsolen


Tre spänn!

LOPPISLOVE!

Lika som bär...

Min kollega visade mig en film på youtube, hur man gör en 50-tals pinupfrisyr. Jag skulle sen försöka mig på denna frisyr
men det gick sådär. Kolla lite på filmen och titta sen på mitt resultat. Det blev en "lika som bär" variant, men inte riktigt en lika glamorös sådan...



Okej, här kommer mitt resultat. Får jag bara öva lite mer kan jag nog sätta den dock.

 



Insåg sen att Maria inte liknade någon schysst 50-tals pinuppa utan istället den här figuren:



Ha ha ha, jag skrattade så jag kreverade! Som sagt, om jag bara får öva lite till så får jag nog till det.

LOVE!

Discåbåwling!

Igår drog vi iväg och svängde lite bowlingarm! Micket roligt. Gissa vem som vann? Det är riktigt, JAG!
Moahahaha! I'm just rubbing it in your faces!!

Lite bilder...

 
De hade inte Lindas storlek...

 
Laddar för strike... och där satt den... igen!
 
På Discobowling får man dricka öl!

Det är barnsligt roligt att bowla, speciellt när man vinner!



Miss you...



Jag längtar så efter er att jag börjar gråta när jag ser den här bilden. På riktigt alltså.
Ses vi snart?

Spiderwoman!

Igår när jag hade tvättat händerna på toaletten och skulle torka mig på handduken, bokstavligt talat, hoppade en spindel ut ur handduken och ner i handfatet. Jag skrek verkligen högt för jag blev så j***a rädd! Jag skyndar mig ut ur badrummet men kommer sen på att jag måste ju fånga in den annars vet jag ju inte vart den tar vägen och så kanske den surprisar mig på nytt igen i framtiden.
Först hämtade jag självklart kameran för att dokumentera den lille jäkeln. Då helt plötsligt befinner den sig på badrumsgolvet! Det verkar vara en hoppande art jag fått privilegiet att få besök av... Kastar mig in i köket och tar ut ett stort glas som jag ställer över odågan. Bara det var en stor bedrift, att närma sig spindeln för att fånga in den. Huh! Ryser än när jag tänker på den.


Ser ni hur ögat lyser?!


Så här har mamma lärt mig att man ska göra!

Sen kom J hem och tog död på den... Inget regn idag så den myten kan vi ju också ta död på!

LOVE!

Språkpolisen analyserar...

Fascinerande att så många uttalar ordet äntligen: "änkligen". Samma gäller för egentligen: "egenkligen". Det är spännande med svenska språket... Slarvigt säger jag!

Hej påre säger språkpolisen!

Tra la la!

Insåg precis att jag alltid sjungit "my heart daddy cool" men att det ska vara "what about daddy cool!" Oh my lord...


Schysst uppträdande by the way...

En annan klassiker är ju när jag trodde att de sjöng "you can always go and break a leg" (1.05 in i nästa klipp) men i själva verket sjunger de "you can always go on Ricki Lake"
Kommer så väl ihåg när poletten trillade ner och jag insåg den rätta textraden.

 

Har ni några roliga klassiska felsjungningar?

Over and out!

All we need is love...



Min omelett antog formen av ett hjärta. Solklart va?
Jag försöker bara sprida lite mer kärlek i denna värld!

Receptet för er som blev sugna på en kärleksomelett:
3 ägg
några skivor skuren kalkon
broccoli
mozzarella
salt och peppar

LIVELOVELAUGH!


Jag borde...

gå och träna
dammsuga
laga mat
tvätta
börja pensionsspara
använda tandtråd oftare
och säkert en massa andra saker...

Tänk vad få "borde" och "måsten" man hade när man var sisådär fyra, fem bast och det enda som bekymrade en var att man skulle missa Bollibompa typ..

Hmmm... Det finns både fördelar och nackdelar med att vara vuxen. Synd bara att man inte fattade att man skulle njuta mer när man var liten och fick åka vagn eller bli buren överallt...

Och ja, det är riktigt. Jag är lat!


1. Gött mos att bli buren!
2. Schyssta glajjor mamma :)
3. Go mage...


LOVE!

Grattis!

Grattis på din födelsedag idag Anette!
Vi ses på söndag!



Puss ock kram

Monsters vs. Aliens

Självklart var vi igår på 3D bio i form av Monsters vs. Aliens! Man blir bara så gammal som man gör sig, har jag hört... Det var i alla fall skitkul och vi kände oss sååå snygga i våra 3D-glajjor. Ha ha!


Två skönheter klär i allt...


Lite mörkt, men det är Linda & Markus


Popcorn, wohoo!

Tråkigt bara att vi fick ett gäng ungdomar bakom oss som tyckte att det var coolt att dricka tre-femmor när man går på bio och fejkskratta högt på fel ställen... Skamligt att det finns kids som beter sig så bland folk, ska göra allt i min makt för att mina framtida barn aldrig kommer agera så.
Shit, va gammal jag kände mig nu...

LOVE!

Igår gjorde vi något ovanligt barn

MMS

Igår gjorde vi något ovanligt barnsligt roligt. Någon som kan gissa? Svaret och fler bilder kommer senare. Sitter och får en vår-makeover just nu...


Vårstädning!

Rensning av garderob har skett. Kändes skönt och befriande. Kusin Emma, jag tar med mig en hög nästa gång jag kommer hem så får du se om du vill ha något. Vissa saker är bara använda någon enstaka gång.



Nu ska jag nog till stan och kika på en jacka, måste ju fylla tomrummet i garderoben igen...

LOVE!




Påsken sammanfattad i bilder...





 
Knoppar brister...

 
Vinnarbollen och vinnarlagets skuggor



 
Stilstudier. Min teknik var bäst!


Herr fasan ville oxå vara med


Vy från Marstrand

Vitsippor, knoppar, crocket, fasaner, Marstrand med mera. Mycket hann vi med under påskafton och påskdagen. Roligast var nog crocketmatchen som jag och J vann. Två gånger i rad! Jag regerade. All övning som liten på mormor och morfars baksida har gett resultat!!
Hann bränna mig lite när jag satt och löste korsord i solen men det var inte så farligt. Kliar lite på dekolletaget bara... Eller på deko som vi säger i branschen.

LOVE!

Nu är vi på Marstrand och schteeek

MMS

Nu är vi på Marstrand och schteeeker! Åh va gött!


Familjen hör upp!

Vill passa på att hälsa glad påsk till min familj! Längtar efter er alla! Större delen av er befinner sig i Stockholm och jag önskar att jag också kunde vara med er! Extra puss till Alice.

Nu ska jag åka till min "extrafamilj" här i Göteborg och spendera påskafton i solen och om vi har tur kanske vi får lite god mat också...

Tjejjor jag längtar efter er också! Det är så tomt här i Göteborg utan er...

Pussen och kramen!

Inget regn i sikte idag, men heller ingen Linda, Erika, Lisa, KJ, Malin eller Jessica...

Ha ha ha ha ha! Vi har så kul tillsammans!


Dagens goda gärning!

Idag gjorde jag något jag tänkt göra länge men som aldrig blivit av. Kanske var det min påskgivmildhet som slog till, eller att jag för en gångs skull hade kontanter i min plånbok... Jag köpte i alla fall de hemlösas tidning "Faktum". Kändes bra men när jag gick därifrån fick jag ångest för att jag inte gett honom en tjuga eller två extra. Ska man behöva känna så?

Bläddrade lite i den precis och på sista sidan hittade jag lite roliga varianter av "dagens fråga", ni vet som brukar finnas på sista sidan i Aftonbladet och andra tidningar. Läs och njut.






Say no more...

Happy påsk på er!

No millionaire...

Blev inga miljoner igår, inte ens 25 spänn...
Vi drar till havet istället och exponerar vår vinterbleka hud för solen. Självklart får solskyddet följa med! Tänker ju inte ligga i bikini om ni nu såg det framför er, bara ta med lite fika en bok och en filt och sen mysa lite i det fina vädret.

Önskar er en solig påsk!

Plötsligt händer det...

Skulle köpa snus till J och så blev jag så sugen på två trisslotter. Vem vet påsken kanske för tur med sig, tänkte jag. Precis när jag har sagt att jag vill ha två trisslotter ser jag ett erbjudande: köp fyra trisslotter, få en på köpet."
Klart vi ska slå på stort! Ro hit fem lotter vet ja!

Så ikväll blir spänningen oliiiidlig. Rapporterar imorrn om jag blivit miljonär eller ej...

en två tre fyra fem trisslotter

LOVE!

Jordgubbe + sallad = sant?


Idag jobbar vi med jordgubbar i salladen. Jag är lite skeptisk...
Living on the wild side!


Gåvorna ramlar in...

Idag, skärtorsdag, har jag lyckats med bedriften att kamma hem två påskägg och två bullar. Och klockan är bara 13.30! Hur ska denna dag sluta?!



Snart ska jag få en ryggmassage också. Sicken dag!

LOVE!

Lite fika så här på förmiddagen är

MMS

Lite fika så här på förmiddagen är väldigt gott! Solgul bulle, mmmm!


Det blir fint väder...

Det verkar ju bli en strålande fin påskhelg med sol och värme. Passar på att tipsa om en bra vädersida som min pappa alias väderproffset tipsat om en gång i tiden. Där kan man se vädret timma för timma på ett väldigt enkelt och överskådligt sätt. Mycket användbar!

Är du nyfiken på just ditt påskväder, kolla in www.yr.no

Det är riktigt ja, det är en norsk sida men man kan söka på svenska städer. Fiffigt värre!


Om man har riktig tur kommer påskhönan och lämnar ett påskägg...

GLAD PÅSK!

Gör gött!

Heja Värmland, heja Färjestad! SM-guld!

Lukta litte granna...



Och jag tog ett djuuuupt andetag med näsan... Can't help it!

Me want!

Dessa vill jag ha! Hittade dem på den här tjejens blogg. Ska ge mig ut på lunchen imorrn och spana efter dem. Ska även luncha med pappa Håkan imorgon. Det gäller att passa på när han har vägarna förbi!


LOVE!

Dille!

Har fått dille på Brämhults juice! Jag vet, old news. Jag har inte fått upp ögonen för denna juice förrän nu, 2009. Favoriten just nu är smaken apelsin - jordgubb. Oh my lord! Den är helt sjukt god, ni måste prova. Skulle kunna dricka en flaska här och nu! Så spring nu iväg och köp dig en.


Skynda fynda!

JUICY LOVE!

Gott & blandat...

Här var jag idag.



Idag gick jag till Tandis. Ringde imorse för jag har en tand som ilat så himla mycket den senaste veckan. Idag bultade det mer så jag var duktig och ringde. Först hade de inga tider under hela veckan och jag såg framför mig hur jag skulle få ringa efter en akuttid på påskafton för att behöva göra en rotfyllning... Men så hittade hon en tid idag 15.00. Jag tar den! Tack snälls söta Maria och catharina som erbjöd sig att stänga för mig ikväll. Ni är guld värda!

Kom till Tandis och skulle få komma in till Jill. Jill är en trevlig kvinna i sina bästa år och hon tog väl hand om mig. Jag hade ju verkligen befarat det värsta men hon satte på lite lugn och skön musik, tror det var Katie Melua, och var så söt mot mig. Tog lite bilder, tog bort lite tandsten och kom fram till att jag biter ihop och gnisslar tänderna på nätterna. Detta visste jag redan, speciellt gör jag detta när jag är stressad. Var bara rädd att nåt var på väg att bli inflammerat men så var icke fallet som tur var.
Gick därifrån, utan att behöva betala ett öre! Detta tack vare den tandvårdsförsäkring jag har hos Folktandvården. Jag betalar 45 kr varje månad och när det sen är dags att gå till tandläkaren så kostar basicbehandlingarna inget, så som undersökning, lagning, tandsten osv. Ska jag däremot ha en bettskena kostar den typ 2 lax... Tror mina skattepengar får gå till nåt roligare! Kolla upp denna försäkring om ni drar er för att gå till tandläkaren. Tack vare den drar jag mig aldrig för att gå till tandläkaren för att det ska kosta en massa pengar.


Så här glad var jag i hissen ned!

Så nu är det Sensodyne tandkräm och att försöka stressa mindre som gäller för min och mina tänders del. Är glad att jag slapp rotfyllning i alla fall...

LOVE!

Munchkin...

Hörde talas om en kattras tidigare i veckan som heter Munchkin och kollade upp den på Youtube och Wikipedia.

Läste följande:

Munchkin är en kattras med extremt korta ben till följd av akondroplasi, och påminner lite om en tax. En munchkinkatt är dålig på att hoppa och är dåligt anpassad till ett utomhusliv, varför den klarar sig bäst som innekatt. Kattvänner är oense om ifall mutationen medför problem för katterna eller inte. Rasen är inte godkänd av SVERAK.

Kattrasen uppkom 1983 då en kvinna fann en extemt kortbent dräktig katt under en husvagn i Louisiana. Den hade anlag för akondroplastisk dvärgväxt och hälften av ungarna var kortbenta, och man började avla fram katter av denna typ.

Namnet kommer från filmen Trollkarlen från Oz (1939)

Jag är ju verkligen ingen kattmänniska men tyckte att detta var lite intressant ändå. Kattskrället är ju otroligt söt men man tycker ju lite synd om den då frambenen är så otroligt korta och bakbenen snäppet längre. Vad jag förstår så finns den inte i Sverige. Intressant att den hittades under en husvagn i Louisiana. Trailer trash = inavel, både när det kommer till människor och katter tydligen... (alla mina amerikanska fördomar är från filmens värld)



Det var all kattinformation för idag. Over and out.
LOVE!

Chicken...

Nu ska jag utmana ödet och äta lite kycklinginnerfilé från Kronfågel. Har inte orkat åka och lämna tillbaka den och nu var jag så hungrig att jag stekte på den! Vi får väl se om den är extra knaprig idag...

Smaklig spis!

Bla bla bla...

På västfronten intet nytt... Här händer inte så mycket idag. Segar bara inomhus men ska ta mig i kragen och ta en dusch nu i alla fall. Kom precis på att jag håller på och tvättar också så jag får väl ta en tur ner till tvättstugan. See ya!


ingen orkar laga mat här ikväll så

MMS

ingen orkar laga mat här ikväll så det blir goda mackor i stället. Köpte 1 kg jordgubbar till efterrätt sen :-) KRAM!


Flashback gårdagen...

Var ju på Joe Farreli´s igår kväll och åt god burgare/pizza. Slängde ett öga på hockeyn emellanåt och Linda blev nöjd då Färjestad vann! Efter det gick vi vidare till Bishops arms. Lite "gubbigt" för min smak men mysgit och rustikt. Vi blev inte jättelångvariga då jag skulle upp och jobba, vi hade öppet hus på skolan idag.


Obligatoriska ta-kort-på-maten-stunden


Linda & Markus


Jag i behov av brun utan sol alt. en utlandssemester...

Det roligaste under kvällen var när vi såg följande på Avenyn.


Värsta schysstaste korvståndet med egen uteservering! Det bästa jag sett på länge, den killen har tänkt till! Tända ljus, meny och filt. Sweeeet!

LOVE!

Fuskbulle...

En elev visade mig den här fiffiga grejen på Elle's hemsida. Man orkar ju inte stå och tupera håret i tid och otid så en sån här vore ju perfekt.


Kolla in hemsidan så förstår ni

Det är så roligt att så mycket visar sig vara fejk. Kommer ihåg den dagen det gick upp för mig att alla som har så fint böljande hår har löshår och att alla som har så fina naglar har fejknaglar. Så även de med tjusigt tuperat hår mitt på hjässan... Gotcha! Mycket snyggt är fejk, så är det bara.

LOVE!

I väntan på bussen som ska ta oss

MMS

I väntan på bussen som ska ta oss till stan. Lata är vi som inte går men vi är lite sena... Ska träffa Linda och Markus på Joe Farellis o käka mat och kolla hockey. Puss puss!


Sccchteeek!



Det hade varit otroligt intressant att gå dit bara för att se alla stekiga killar och tjejer som tagit sig ditt för en casting! Ha ha ha!
Först förstod jag inte, trots den stora rubriken, att det var filmen Snabba Cash det var casting för (skyller på mitt sega snorhuvud, läs tidigare inlägg...) Tänkte bara att man kunde tjäna snabba cash genom att få en roll som stekig stureplansfigur. Sen vilade jag i en timma och då slog det mig. Poletten trillade ner, så att säga. "Ka shing"!

Jag får nog inse att jag inte är så stekig av mig, så jag skippar nog detta lockande erbjudande ändå...

Allergisk vs. Förkylning

Har jag gått och blivit allergisk på äldre dar? Efter två dagar av nysattacker, rinnande näsa och seg skalle börjar jag fundera. Eller är det bara en vanlig förkylning? Svårt att avgöra den här årstiden. Har i alla fall laddat med jordgubbar och Brämhults hallonjouice. Bara att bombardera kroppen med antioxidanter och C-vitamin.



Andra bra C-vitaminkällor är:
Citrusfrukter
Kiwi
Nypon
Svarta vinbär
Havtorn
Persilja
Paprika

Ska prova med lite läkemedel i form av allergitablett också för att se om det blir bättre.

LOVE!

Visste du att...

...när konjunkturen sjunker ökar kosmetikaförsäljningen. Detta fenomen att i dåliga tider unna sig lite smålyx kallas för The Lipstick Index.

Källa: Damernas Värld

Jag bidrog till The Lipstick Index häromdagen och unnade mig ett sådant här

LÅGKONJUNKTURSLOVE!

Lugna ner er...

Ett gäng ungdomar drog förbi ute på avenyn idag. De bedrev någon sorts demonstration.
Efter ett tag förstod jag att det var ungdomar från bagarlinjen som var ute och drev. De protesterade mot att de ska bli flyttade till en annan gymnasieskola här i Göteborg. Men deras tillvägagångssätt som förbryllade mig lite. Det gick till så att de ställde sig i vägen för bussar och bankade på rutorna som värsta ligisterna. Då måste det väl finnas bättre sätt att demonstrera på för en sån sak? Snacka om att vara vilsna, stackars tonåringar... Nu gör ju även vuxna människor galna saker men de såg väldigt vilsna ut de här stackarna i bagarhatt en solig onsdag på avenyn... Ville bara krama om dem och säga att allt kommer bli bra.


Upplopp!!

Peace out, säger jag bara!

Idag är det flätor för hela slanten. Sol

MMS

Idag är det flätor för hela slanten. Solen skiner och idag är det premiär för uteserveringarna här i Götelaborg! Weiii! Avenyn visar upp sig från sin allra bästa sida. KYSS!


RSS 2.0