Nu är vi på väg till Linné för att

MMS

Nu är vi på väg till Linné för att äta kinamat. Det förtjänar vi efter att ha gått och sprungit 1 mil i Skatås tidigare idag! Puss! Förresten ni har väl inte glömt bort er mamma idag?!


Dagens shopping...

Vad fick följa med hem egentligen?

På Hagabadet utnyttjade jag mitt presentkort (tack Sune och Anette) och fick med mig ett riktigt schysst solkit och ett superbra liniment. Luktar självklart jenka!

 
Fina grejjer!


Rekommenderas till spända axlar!

Sen irrade jag omkring lite varstans i stan innan jag hamnade på Avenyn och Lindex där jag köpte en bikini jag spanat in sen tidigare. Några färgglada tischor och ett linne från H&M fick också följa med hem.





Så! Det var det.

Hejrå!


Jag sitter fortfarande på en bänk

MMS

Jag sitter fortfarande på en bänk på Avenyn men nu lite längre upp. På bilden skymtar Poseidon och konstmuseet på Götaplatsen. Från förra blogginlägget har jag hunnit shoppa bikini och några toppar längs Avenyn. LOVE!


Sitter med min Solero berry berry

MMS

Sitter med min Solero berry berry på en bänk på Avenyn. Det är helt sjukt varmt!!


AmEx...

Hittade den här bilden bland några vimmelbilder från ett uteställe här i Göteborg. Ska man skratta eller gråta?


Jag var så hungrig att jag bröt sö

MMS

Jag var så hungrig att jag bröt sönder gaffeln när jag åt! Snopen jag blev...


Friday...

Har jobbat sent idag och har precis kommit hem. Är seg som kola i skallen! Skönt att det är helg iaf och att det ska bli så fint väder! Var otroligt sugen på att gå på after work idag. Det är så lockande när man stiger ut på Avenyn som myllrar av folk, det luktar god mat och solen skiner.... Ahhh! Ge mig ett glas rosé nån!



LOVE!


Pistagenötter är min nya passion o

MMS

Pistagenötter är min nya passion och substitut för godis! Jag samlar till höger och Jonis till vänster...


Sol!

Fick ett presentkort på hagabadet för två år sedan när jag fyllde 25 år. Har inte lyckats ta mig dit ännu. Liksom inge roligt när man vet att ens gamla elever jobbar där. Orkar inte. Visserligen vet jag ju att de är duktiga men det tar ändå emot. Så nu har jag insett att jag kommer inte ta mig iväg på någon behandling utan jag får nog trava dit och köpa produkter istället. Passar ju alldeles utmärkt att köpa lite schyssta solprodukter nu när jag ska få åka till solen. Har fått tips om Nimue's produkter så det får det nog bli.

Nåt som är riktigt bra att ha på sommaren är ett cerat eller läppglans med solskyddsfaktor i. Biotherm har jättefina glans som skyddar bra. Riktigt obehagligt att bränna sig på läpparna...



Annars tycker jag att Lorea'l har väldigt bra solskydd. Deras spray är jättelätt att applicera och går snabbt in. Jonis likes! Bra med spray till killar för då blir det inte sådär tjockt och kladdigt som är svårt att smörja in om de är håriga.

LOVE!


Idag utmanar jag mig själv genom a

MMS

Idag utmanar jag mig själv genom att äta med bestick som inte matchar varandra. Det är nån fix idé jag har att gaffel och kniv måste komma från samma serie. Men idag var jag djärv och så hungrig att jag inte orkade bry mig. Det gick ganska bra trots allt...


Dagens tema: citron...

Så lider tisdagen mot sitt slut... Inte min favoritdag så jag är glad att den snart är förbi!
Efter jobbet gick vi direkt ner till gymmet och tränade. Sen gjorde jag käk i form av lammfärsbullar med citron, sallad och chevrécreme. Liiite greklandinspirerat, vi måste ju börja öva nu när vi ska åka snart. 5 juni drar vi iväg och det ska bli riktigt skönt. Det är ju mindre än 2 veckor kvar, herregud!

Nu har jag tagit ett bad med eterisk citron -och lavendelolja i hopp om att huvudvärken skulle försvinna. Men icke! Istället fick jag röda utslag som brände som satan på mina lovehandles... Tror byxorna skavde lite fint under min joggingtur och sen brände citronen till ordentligt. Så nu funderar jag på om jag ska gå och lägga mig. Jonis hotar med promenad 06.00 imorrn bitti så det är väl lika bra att vara utvilad... Känns lite pensionärsaktigt att lägga sig 21.00 bara.

Over and out!

Dagens joggingtur på gymmet! Man s

MMS

Dagens joggingtur på gymmet! Man ska ju visa sig i en bikini snart...


Klart och betalt!

Nu är det gjort! Klart och betalt!
Det blev Kreta till slut. Har inte riktigt förstått att vi ska åka... Va fanken ska man ha på sig? Ha ha ha!

Vårt hotell ser skitfräscht ut!



Precis vad jag behöver!
Glöm bettskenan, Kreta here I come!

Loooove!

Oj oj oj! Vinet ligger på kylning,

MMS

Oj oj oj! Vinet ligger på kylning, på en måndag! Klart man ska ha lite rödvin till lasagnen. Snart ska vi kolla resa och då slår vi nog till! Wiii!


Söndagsblandning...

Idag var det sovmorgon vilket vi behövde. Lite gröt och sen satte vi igång med operation storstädning. Jag slipper dammsuga för jag dammsuger bara runt grejerna vilket min sambo inte godkänner. Ha ha! Istället ansvarar jag för tvätten vilket jag faktiskt gillar. Jag lyckades också planera veckans middagar och det kommer bland annat serveras lasagne, lammbullar med citron och halloumiinbakad kyckling med bulgur här på Walleriusgatan under veckan.

Ska nog bjuda er på halloumireceptet för det är satans gott!

Halloumipanerad kycklingfilé

1 kycklingfilé per person.
Är den väldigt tjock brukar jag dela den för då genomsteks den snabbare
1 förpackning Halloumi, rivs på den grova sidan på rivjärnet
1 ägg
Vetemjöl
Salt och peppar

Vänd först kycklingfilén i mjölet. Salta och peppra. Vispa upp ägget och vänd kycklingen i det.
Vänd sist kycklingen i den rivna halloumiosten och se till att det fastnar ordentligt.
Stek så att osten runtom blir gyllenbrun och lite knaprig.
De sista minutrarna brukar jag ställa in filéerna i ugnen så att de får stekas färdigt där på ca 225 C.

Servera med bulgur som kokats i grönsaksbuljong och sallad.
Lycka till!

Jag kommer inte ihåg vart jag fått detta recept ifrån men det är utskrivet från någon hemsida och på receptet står inom parantes: Obs! Tänk dig noga för vem du bjuder denna rätt på för Ernest ville ha barn med mig efter denna måltid!!!



Passar på att länka till Anna & Jonas inlägg från våra dagar i Stockholm.
Jonas tar superfina bilder!

Ha en skön söndag!

Tre dagar i Stockholm...

I dagarna tre har vi nu varit i Stockholm hos familjen Bergström. Familjen Bergström består av mamma Anna som är min syster, hennes man Jonas och deras lilla Alice, tre månader gammal.

I torsdags när vi kom vägrade Alice sova, klart man ska vara vaken när moster och Jonis kommer ända från Göteborg! Vi åt lunch, fikade och öppnade paket.


Alice gillar att fika

Sen tog vi en promenad i det fina vädret och när vi kom hem styrde killarna upp lite grillat.

 

 
Jonis hjärta Alice

Sen somnade vi sött och 06.00 dagen därpå kom Anna in med en sprudlande Alice som ville gosa. Jag hade ju faktiskt lovat att ta det tidiga passet och vem kunde säga nej till en sån liten goding!

Efter frukost bar det iväg till Barkarby där vi strosade lite och kollade in out-leten. Sen gick vi och fikade på Plantagen. Jättemysigt! Det luktade gott av alla blommor  och det var lugnt och skönt. Alice hade lite sömn att ta igen så hon var ett duktigt barn och sov sig igenom hela utflykten.

 





Sen roade vi oss med lite mat, äppelpaj, färgning av fransar och bryn, killarna fick åka till Media Markt och leka av sig lite och Alice tuttade mest. Sen blev det promenad och mat igen.

Mycket trevliga dagar med andra ord och Alice är en välsignelse!

 



Hoppas vi ses snart igen!

LOVE!





Tuff brud i body som moster köpt.

MMS

Tuff brud i body som moster köpt. Idag har vi röjt runt i Barkarby centrum,färgat morsans fransar och bryn och ätit äppelpaj. Imorrn hemfärd till Göteborg. Mer bilder kommer då! Nu kvällsmat och sen ska jag fixa Jonas fötter, det är obligatoriskt när jag kommer hit. LOVE!


Jaha, vad fasen gör man när tuttun

MMS

Jaha, vad fasen gör man när tuttungen sover? Jag vill ju bara gosa hela tiden!!


Mumma!

Tusen tack för supergod mat!
Underbart gott, kan absolut rekommendera Pasta e Contorni i Linné. Efterrätterna va ljuvliga!





Maten var inte heller så tokig...



Puss och god natt och tack återigen för ett trevligt födelsedagsfirande (i förskott) Sune!

hinner knappt blogga juh! Nu drar

MMS

hinner knappt blogga juh! Nu drar vi till Linné för att äta födelsedagsmiddag med Jonathans föräldrar. Grattis i förskott Sune! Imorrn bär det av till sthlm för att mysa med Alice, anna och jonas. Puss!


Konsumanekdoten...

Var på Konsum för att inhandla lite mat. Innan dess hade jag sprungit runt och letat lite presenter (Alice har ju fyllt 3 hela månader!) Väljer en sådan där självbetjäningskassa, jag gillar den inte men vi har blivit lite bättre kompisar på sistone. När det blir dags för betalning drar jag mitt medmerakort och sen mitt kontokort. "Köp ej godkänt" dyker då upp på displayen. Ok... Jag vet att det ska finnas pengar men vi provar väl nästa kort då. Svisch, "Köp ej godkänt" kommer upp igen. Här börjar man ju svettas lite! Jag vet att det ska finnas pengar på kortet så varför händer detta! Är det något jag missat? Tittar mig omkring, lite i panik. Konsumkvinnan som jobbar där har sett det hela och lägger huvudet lite på sned och tittar så där medlidande på mig fast jag vet att hon tänker "fattar hon inte att hon inte har några pengar på kortet".

Tusen tankar hinner rusa förbi i mitt huvud: ska jag ringa mamma, har Jonathan handlat upp de sista matpengarna, ska jag ringa pappa, vem fan ska jag ringa som snabbt kan rädda mig ur denna situation??
Får lämna mina varor för att gå till en bankomat, jag vet ju att det finns pengar på kortet! Springer ut på Avenyn till närmsta bankomat och avståndet känns otroligt långt. Va fasen gör jag om jag inte får ut några pengar? Jag har lämnat Alice's presenter hos Konsumkvinnan som pant. Jag kan ju inte bara dra och lämna dem där. Då måste jag alltå gå tillbaka och skämmas och erkänna att jag inte hade några pengar.

Katsching! Pengar kommer ut ur bankomaten. Ner till Konsumtanten och tittar på henne och viftar med min hundralapp som för att säga "vad var det jag sa!" Hon verkar semi-imponerad...

Men fy vad hemskt det är när detta händer. Man vet att det ska finnas pengar men ändå hinner man börja tvivla. Usch! Vet ju bara själv hur många gånger jag har stått där på Prix och dragit folks kort när "Köp medges ej" kommer upp. De vill att man ska försöka en gång till och det enda jag tänkte var "men fatta, du har inga pengar på kortet!"
Idag fick jag smaka på min egen medicin kan man säga.


Personen på bilden har med texten att göra.

Hejrå!

Sista minuten...

Är sååå sugen på att boka en resa nu i början av juni! Tycker bara det är så sjukt svårt att bestämma sig. Grekland? Mallorca? Kanarieöarna? Någon som har nåt tips?! Nu lutar det åt Mallorca. Vill liksom bara ta det lugnt och ligga vid poolen och få äta utomlandsfrukost på en hotellbalkong. Helst chokladcroissanter... Ha ha!

Vi får väl se vad som blir av... Får nog ta hit KJ imorrn, hon är en mästare på att boka resor!


Kan vi tänka oss att bo här mån tro?

Love!

Bröllop, check!

Så var bröllopet avklarat! Allt gick superbra och det var så fint. Sol var beställt och det fick vi. Från Kungshamn fick alla gäster åka med båt över till Smögen för promenad till kyrkan. Efter vigseln fick vi åka på en längre båttur och det serverades champagne i den gassande solen samtidigt som "Ålefeskarns vals" strömmade ur högtalarna. Runt 18.00 anlände vi till Havsnära, festlokalen som låg i Kungshamn. Efter underbar middag och fina tal fick jag äntligen bugga! Brudgummen var först att bjuda upp och det svängde!

Vid 02.00 gav vi upp och åkte hem till hotell Fisketången för lite välbehövlig sömn. En lyckad dag och kväll och vi tackar brudparet för detta!


Utsikt från hotellrummet, västkustvy!




Festlokalen Havsnära


Havet och vinden gjorde sitt med mitt hår...


Det vackra brudparet!


Vi var nästan lika vackra :)




Man kan alltid posa lite även fast klockan är 02.00...


Vi har nu på kvällen fått höra att vår bröllopspresent, ett magnoliaträd, var otroligt uppskattat! Så himla roligt med tanke på vad vi kämpat med det där trädet...



LOVE!


Nails, check!

Nu är naglarna klara inför imorrn! Så mysigt jag har det här hemma i min ensamhet. Tittar på Så ska det låta med ljudet avstängt, poppar Spotify och målar naglarna. Vad ska jag hitta på härnäst måntro?



Jo! Jag ska gräva fram min gamla mobil. Min mobilkamera har lagt av så jag kan inte mobilblogga från bröllopet vilket jag skulle vilja. Killen på 3 sa att det var en "bugg" och att den behövde uppdateras... Jag har inte tid med sånt! Vi får se om jag lyckas hitta min gamla skrälle och få till lite livebloggning från Kungshamn och Smögen imorgon.

Love på er!

Dinner!

Hemkommen och gissa vad jag får till middag ikväll?



J har åkte till Kungshamn redan så jag får ta bilen dit själv imorrn. Då ska doxen få sträcka ut sig lite...
Ska pyssla och förbereda lite inför imorrn. Ha lite tacomys här för mig själv :)

Idag fick jag besök av Ann Kristin på jobbet som kom ändå från Enköping. Ann Kristin är min systers mans mamma och hon kom till skolan och fick en ansiktsbehandling. Hann inte ta någon bild tyvärr...

Nu måste jag skära lite sallad! Samtidigt som jag lagar mat dansar jag omkring till detta. Det är för övrigt vår åka-bil-låt just nu. Då höjer man volymen, trycker lite extra på gasen och så steker man (handrörelsen ni vet) utav bara den i bilen, ha ha!



LOVE!

Väderprognos...

Varsel for Kungshamn lørdag 16.05.2009

Morgen kl 6 - kl 12

Sol Laber bris, 7,0 m/s fra øst-nordøst

Sol. Laber bris, 7,0 m/s fra øst-nordøst. 0 mm nedbør.


Dagtid kl 12 - kl 18

Sol 13°Laber bris, 6,4 m/s fra øst

Sol. Laber bris, 6,4 m/s fra øst. 0 mm nedbør.


Kveld kl 18 - kl 24

Sol 14°Laber bris, 7,4 m/s fra øst-nordøst

Sol. Laber bris, 7,4 m/s fra øst-nordøst. 0 mm nedbør.

Brudparet har beställt sol och det verkar vi få! Hoppas på en härlig helg i Kungshamn.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Vill ni kolla in vädret, besök www.yr.no

Over and out


Törstiga killar...

Låter rubriken tala...



Och en till, denna känd från tv...


Hick!

Hungrig nu...

Utanför fönstret här på Avenyn rullar spårvagnar förbi hela tiden tapetserade med reklam för McFeast Deluxe. Denna vecka aioli varianten, nästa med extra cheese. Jag vill haaaa!
150 gram dessutom...

 

Puss!

Gäst vs Brud

Herregud, det är ju skitstressigt att förbereda sig inför ett bröllop!
Som gäst alltså!

Det ska fixas med bröllopspresent, smink och hårvårdsprodukter ska köpas, skor ska klackas om, strumpbyxor med hålla-in-magen-effekt ska inhandlas... Puh! Fatta då hur det är att anordna ett bröllop och vara den som ska gifta sig. Jag kommer nog aldrig bli gift, ha ha! Hur ska jag orka fixa med så mycket grejer? Lat som jag är...

Har hört att det finns nåt som heter bröllopskoordinator...


Möhippa går bra för det ska ju nån annan planera när man gifter sig...


Jag gör mig bäst som gäst...

LOVE!

Middagstips!

Dagens middagstips hittar ni H Ä R.
Lite sent för dagens middag men prova det absolut imorgon! Skvallrar lite och meddelar att den innehåller fläskfilé, citron, basilika och tagliatelle.
Succé!

Guten appetit!

En fräckis...

Bjuder på lite Snickeriet idag. Tidigare klipp kan ni se h ä r, det är bland det roligaste jag sett. Snacka om källa till komik.

Snickeriet är en dokumentärfilm från 1993 av Benny Lennartsson och Margareta Hjelm. Filmen handlar om Spångens snickeri i Norrköping och vardagen där. Spångens snickeri var, och är fortfarande, en arbetsplats för funktionshindrade som drivs av Samhall. Numera har de dock flyttat till andra lokaler än de som visas i filmen.




LOVE!

Söndag = vilodag

Tuppluren aka middagsluren är underskattad! Underbart att på söndagar få vila lite runt fyra-snåret. Ahhh!
Nu ska jag acklimatisera mig lite och sen försöka ta en tur till gymmet.

Idag har vi äntligen ordnat med bröllopspresenten till nästa helg. Ni får se vad det är då. Tror inte bröllopsparet läser min blogg, men man vet aldrig! Den var så stor så vi fick inte med oss den hem. Har paxat den i alla fall så nu måste vi ordna en bil med drag så att vi kan köra den med kärra till bröllopsparets hus på torsdag. Som tur är kommer de inte vara hemma så den får stå där tills de kommer hem efter bröllopet. Jag är skitnöjd!

Hej påre!

Käkgympa...

Har så ont i huvud, axlar och käkar att jag gråter! Har haft huvudvärk vareviga dag denna vecka. Dags att ringa tandläkaren på måndag, I need a bettskena badly verkar det som. Jävla stress. Man märker den knappt, den bara finns där jämt och ständigt i många dagliga situationer som en molande värk. Vad gör man för att stressa av då? Lättare sagt än gjort känns det som...

Nu ska jag börja köra lite käkgympa i alla fall. Hittade bra tips h ä r

Buhu!


American boy...

This christmas I got to know an american guy.
Brian, I know you visit my blog sometimes, so this one is for you. In english!

Thank you for enlightening me when it comes to the difference between cheerleaders and pom-pom girls. And for telling me that the red cups do exist in reality and not only in high school movies. It was a halleluja moment for me to meet you and ask all these questions about things I have only seen in movies. Ha ha!

Brian, Linda and Linali

I wish you the best of luck with your education and becoming a chiropractor!
See ya!

Fredag kväll...

Hade en mycket trevlig kväll igår! Vann tyvärr inte men var nöjd ändå. Fast sammanlagt vann skolan över cosmeticen i alla fall, alltid nåt.


Om vi pekar så här blir det en cool bild...


Victory!


ChNo & CaDa


MaMa & LiLi


Catharinas finger våldgästar Christoffers mun...

Det var det! Nu ska jag softa lite och sen ska vi nog ut och jaga bröllopspresent igen.

Hej då!

Nu är håret lockat och redo för bo

MMS

Nu är håret lockat och redo för bowling! Återkommer med bilder och resultat. Wish me luck!


Bowling!

Ikväll är det bowling med jobbet. Gilda Skolan mot Gilda Cosmetic. Sist jag bowlade gick det ju riktigt fint så vi får se om formen håller i sig ikväll.
Nu jobba lite till bara...


Jag drar och tränar! Fick mersmak

MMS

Jag drar och tränar! Fick mersmak från igår.


Rapport!

Jonas kräver data från gårdagens racerlopp. Här kommer en rapport!

Tid: Runt 31 min. Klockade mig inte tyvärr, var bara så
nöjd (och förvånad) att jag tog mig runt springandes :)
Puls: Stabil, förvånansvärt!
Flås: Under kontroll!
Hastighet: Lagom

Det roliga är att jag irriterade mig nåt grymt på alla som gick mitt i vägen, håll er till sidan för fanken! Jag hade kunnat vara en av dem men nu var det inte så! Kändes otroligt skönt.

LOVE!

Rapport Vårruset...

Shit my lord va stolt jag är!
Sprang hela Vårruset förutom två uppförsbackar där kraften tog slut. Annars svävade jag fram och det gick oförskämt lätt! Var helt förbryllad över min insats. Stor eloge till Maria M och Maria L som också trippade fram som små älvor på en äng. Vi utgjorde det perfekta teamet!

En liten bildkavalkad. Hade så klart med mig kameran hela vägen runt :)

 












Grymt team! Två delar Gilda Skolan och en del Gilda Cosmetic.

När jag kom hem och var stolt som en tupp fick jag höra: "Det känns till och med på lukten att du sprungit. Alltså, det luktar inte illa. Bara sådär friskt..."
Jag kan ta det, jag har precis klarat av att springa Vårruset (med undantag för de två uppförsbackarna då) och jag är skitnöjd!! Wohooo!

LOVE!

Nu är det snart dags! Vi satsar på

MMS

Nu är det snart dags! Vi satsar på "lunka"-gruppen. Vi känner oss inte redo för jogga-gruppen och strosa-gruppen känns lite väl seg. Heja heja!


Mycket vill ha mer!

Jag skulle behöva

- en utomlandsresa
- en bettskena
- en diskmaskin
- en personlig massör (tack för dina insatser på jobbet dock Maria!)
- högre lön


Det här med bettskena kan nog vara min grej. Mina käkar är grymt spända för att jag biter ihop så hårt på nätterna = på grund av stress. Men kanske om jag fick högre lön så skulle jag kunna åka utomlands för att koppla av lite och stressa ned. Detsamma om jag fick en personlig massör... Och en diskmaskin...
Summa summarum: Ge mig bara högre lön så försvinner min huvudvärk som smyger sig på varje eftermiddag!

Bitter? Jag? Nääääää!
Nu går jag och köper Nutella. Min syrra tyckte jag skulle unna mig det ikväll. Tack för tipset Anna!


Kan ni slappna av lite är ni söta? Jaha, högre lön först. Attans!

Nu då?

Jaha, vad händer nu då? Jag hade ju förberett mig på scenario 1 men nu blev det inte så. Jag undrar vad scenario 2 ska innehålla... Vad har framtiden i sitt sköte egentligen?
Lite sorgsen men det ska nog lösa sig. Det var inte meningen att det skulle bli scenario 1 bara!

Det är nu jag behöver ett tecken...

Sunk vs sund

Är trött och har kurat ner mig i soffan med datorn. Livsfarligt med risk för att man inte tar sig upp igen. Egentligen skulle jag bara vilja sitta kvar här och trycka typ en burk Nutella eller nåt annat onyttigt. Men jag ska banne mig ge mig ut på en promenad istället! Så, det är bara att ta tag i sig själv, knyta joggingdojjorna och ge sig ut i friska luften.

Det funkar inte att lägga upp bilder just nu, annars hade det kommit en stor fet bild på en Nutellaburk här... När jag blir gravid kommer jag nog knäcka en burk om dagen alltså. Sa det till J häromdagen, bara för att förvarna honom lite. Han sa att han skulle förhindra det hela. Tack älskling. Annars hade väl ungen haft flytande choklad i blodådrorna när den kommit ut.

Kram!

Nordmanmoven...

Det här är ett mycket roligt klipp från Nile City. Den här Nordman-dancemoven åker fram ofta när vi tjejer är ute och dansar. Många undrar nog va f*n vi pysslar med, men vi har sjukt roligt! Skönt gung och bra humor!



Lyckades hitta en bild i kameran där Linda faktiskt gör just denna dancemove! Ha ha!


Zebrarandigman...



Vad Karin gör vet jag inte riktigt... Men kan man klandra henne efter ett gäng sådana här:



I don't think so!

LOVE!

Idag är det kalas för J som fyller

MMS

Idag är det kalas för J som fyller imorrn. Välkomstdrinken är förberedd! Kakan i bakgrunden är en ny favorit,samma som vi gjorde i fredags. Den blev jättegod så prova receptet jag länkade till i det inlägget!


Nu har vi varit i Botaniska Trädgå

MMS

Nu har vi varit i Botaniska Trädgården och ätit lunch och nu ska vi ut och leta bröllopspresent. LOVE!


No more tåbira...

Dessa drog KJ fram i torsdag när vi skulle ut och dansa. Skosulor som luktar blomma! Sicken grej! De luktade verkligen helt sjukt gott. Fick ett par av henne men jag glömde lägga dem i skorna innan vi gick ut, men jag ska spara dem till ett annat tillfälle. Rolig idé men jag undrar hur mycket de säljer egentligen...




Mina fötter kommer lukta blomma!




Dagens efterrätt...

Ikväll har vi blivit bjudna på grillmiddag hos det blivande brudparet och vi kom på att vi skulle ta med efterrätt.
Så nu håller vi på att göra en sådan h ä r.
Vi får väl se om vi lyckas!

Dagens frukost... Det här ska nog

MMS

Dagens frukost... Det här ska nog bli en fin dag!


Mitt i natten...

Tagit två Ibumetin och druckit så mycket mjölk jag orkar.... Bra meducin mot, ja ni vet vad. Nu sängen och sussa lite. Imorgon är en annan dag...
Skönt att man är ledig.

LOVE!

RSS 2.0