Tre dagar i Stockholm...

I dagarna tre har vi nu varit i Stockholm hos familjen Bergström. Familjen Bergström består av mamma Anna som är min syster, hennes man Jonas och deras lilla Alice, tre månader gammal.

I torsdags när vi kom vägrade Alice sova, klart man ska vara vaken när moster och Jonis kommer ända från Göteborg! Vi åt lunch, fikade och öppnade paket.


Alice gillar att fika

Sen tog vi en promenad i det fina vädret och när vi kom hem styrde killarna upp lite grillat.

 

 
Jonis hjärta Alice

Sen somnade vi sött och 06.00 dagen därpå kom Anna in med en sprudlande Alice som ville gosa. Jag hade ju faktiskt lovat att ta det tidiga passet och vem kunde säga nej till en sån liten goding!

Efter frukost bar det iväg till Barkarby där vi strosade lite och kollade in out-leten. Sen gick vi och fikade på Plantagen. Jättemysigt! Det luktade gott av alla blommor  och det var lugnt och skönt. Alice hade lite sömn att ta igen så hon var ett duktigt barn och sov sig igenom hela utflykten.

 





Sen roade vi oss med lite mat, äppelpaj, färgning av fransar och bryn, killarna fick åka till Media Markt och leka av sig lite och Alice tuttade mest. Sen blev det promenad och mat igen.

Mycket trevliga dagar med andra ord och Alice är en välsignelse!

 



Hoppas vi ses snart igen!

LOVE!





Kommentarer
Postat av: Erika

Nä lägg av, jag orkar inte! Hon är för fin, fin som en pralin. Gott med så härliga bildbevis! Kram

2009-05-24 @ 19:03:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0