Borta bra men hemma bäst...

Nu är vi åter hemma på Walleriusgatan igen. Det gör inget att det regnar, vi tyckte det var lika skönt att komma hem för det. Vi hade faktiskt lite hemlängtan de sista dagarna... Men vi har haft det otroligt skönt och bara slappat vid poolen vareviga dag. Orkade inte ens gå ner till havet! Det kändes jobbigt med sand... Ha ha, snacka om bekväma!

Återkommer med bilder inom en snar framtid. Vi blev dock lite besvikna på den grekiska maten som alla säger ska vara så god. Det är ju pommes frites till allt. Vi behöver nog köra en utrensande kur nu för att få ut all pommes och souvlaki ur våra kroppar. Fräscht... Det första vi gjorde när vi kom hem var att åka och handla italienskt småplock. Det har vi längtat efter! Vi är i alla fall jättenöjda med resan och speciellt vårt hotell. Jättefint och fräscht vilket var skönt. Inga kackerlackor eller andra otrevliga kryp vilket jag är jätteglad över :)

Nu ska vi softa i vår soffa lite.
Det bästa med att åka bort är att man får längta lite efter det man lämnat temporärt; sitt hem, familj, vänner och vardag! Och svenskt smågodis så klart...

LOVE!

Kommentarer
Postat av: Linda i K-backa

Vi blev oxå besvikna på maten på Rhodos. Näe, tacka vet jag italienskt!! Kram kram

2009-06-12 @ 21:11:23
Postat av: Jonas

Åker man till turkiet får man ris, pommes och mos till allt så man kan välja. Ofta är man så hungrig så det slutar med att man dippar pommes i mos på slutet.. fräsht?

2009-06-12 @ 21:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0